Turtă Dulce Castel Tort
Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 97 cenți pe porție. O porție conține 498 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați bomboane rotunde de mentă, Betty candy sprinkles și decoruri holly, Betty rich & creamy vanilla frosting și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Castel Prințesă, Tort Castel Bântuit, și Tort Castel Medieval pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°. ungeți generos și făinați ușor Nordic Ware Castle Bundt cake pan sau pulverizați tigaia cu spray de copt cu făină.
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutia de amestec de tort.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 34 până la 43 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute. Folosind un cuțit zimțat, tăiați tort chiar și cu partea de sus a tigaie, dacă este necesar. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați tortul pe o farfurie de servire de 12 până la 15 inci, tavă sau bucată de carton acoperită cu folie.
Așezați chipsurile de ciocolată topită într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați colțul mic al pungii. Pipă ciocolată topită pe tort pentru a contura geamurile ușilor și ferestrelor.
Folosind o cantitate mică de glazură, atașați bomboane rotunde la 4 bețișoare de bomboane; lasa sa se usuce.
Așezați glazura rămasă în colțul pungii mici de plastic resigilabile pentru depozitarea alimentelor cu microunde. Sigiliu sac; cuptor cu microunde pe mare 10 secunde.
Taie colț mic de sac. Înghețarea țevilor pentru a decora acoperișul, vârfurile turnurilor și ferestrelor. Decorați partea superioară și laturile castelului cu gumdrops.
Așezați bețișoare de bomboane (acoperite cu bomboane rotunde) deasupra fiecărui turn; stropiți blaturile cu glazură, dacă doriți.
Adăugați 2 frunze de mentă la intrarea din față.
Rulați frunza de mentă rămasă și formați-o în formă de coroană; atașați-vă la ușă cu o cantitate mică de glazură. Decorați coroana și intrarea cu stropi de bomboane după cum doriți.
Presărați sclipici comestibile în jurul întregului castel și deasupra castelului pentru a arăta ca Zăpada. Depozitați ușor acoperit.