Turte De Cârnați De Curcan
Turta de cârnați de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 398 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, sirop de arțar adevărat, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Turte De Cârnați De Curcan, Turte De Cârnați De Curcan, și Turte De Cârnați De Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă curcanul măcinat, condimentele de friptură, firimiturile de fulgi de porumb și siropul de arțar într-un castron până când amestecul este bine combinat.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu-mare și scoateți aproximativ 1/4 cană din amestecul de curcan. Formați amestecul într-un patty și puneți-l în tigaia fierbinte. Repetați cu amestecul de curcan rămas. Tigaie se prăjește chiftelele până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Scoateți chiftelele pe un suport de răcire pentru a le scurge.
Așezați chiftelele într-un vas de copt într-un singur strat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile nu mai sunt roz în interior și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul unui tort citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 20 până la 25 de minute.