Turr 9N de Alicante (Nuga cu migdale Marconan) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 125 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan, zahăr, hârtie de napolitane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Catalană Turron (Nuga), Gazpacho cu migdale Marconane, și Migdale Marconan Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia 8-de 8-inch tava de copt cu folie grele pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o praștie. Acoperiți ușor părțile laterale cu spray.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2
Combinați zahărul, mierea și apa într-o cratiță mare, cu fundul greu. Se amestecă cu lingura de lemn la foc mediu până când zahărul se dizolvă complet, 7 până la 10 minute. Creșteți căldura la mediu - mare și fierbeți siropul până când termometrul înregistrează 250 f, 2 până la 3 minute minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Între timp, bateți albușul de ou și sarea la viteză medie până când ține vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Cu mixerul în funcțiune, adăugați sirop fierbinte în albușul de ou într-un flux lent și constant. Bateți până când amestecul este gros și lucios și în afara bolului se simte rece la atingere, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați coaja de lămâie și bateți doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
6
Acoperiți ușor spatula de cauciuc cu spray de gătit. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați o foaie tăiată de hârtie de orez sau hârtie pergament în tigaia pregătită. Răzuiți amestecul Turr subramn în tigaie, întinzându-se într-un strat uniform cu spatula. Acoperiți cu a doua foaie de hârtie de orez sau hârtie pergament și apăsați ușor cu o măsură de 1/2 cană cu fund plat pentru a comprima și aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați să stea la temperatura camerei până la setare, 1 până la 2 ore.
9
Transferați Turr-ul pe placa de tăiere cu sling.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Scoateți și aruncați slingul, apoi tăiați-l în 8 bucăți și serviți.