Turnover-uri de ciuperci
Turnover-urile cu ciuperci necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 133 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă de brânză, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 18%. Turnover-urile de ciuperci, turnover-urile de ciuperci și turnover-urile de ciuperci fierbinți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză și 1 cană de unt până se omogenizează bine.
Se amestecă făina până se încorporează complet. Puneți o minge și lăsați-o la frigider în timp ce faceți umplutura.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Adăugați ciupercile și ceapa. Se condimentează cu cimbru, sare și piper. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Presărați făina peste toate, ca să nu devină cocoloașe, apoi reduceți focul la mic și adăugați smântâna.
Se încălzește doar până se îngroașă, apoi se ia de pe foc.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul la aproximativ 1/4 inch grosime.
Tăiați în rondele de 3 inci.
Puneți o cantitate mică de amestec de ciuperci pe o parte a fiecărui cerc, apoi îndoiți aluatul și apăsați pentru a sigila. Înțepăți blaturile cu o furculiță pentru a evacua aburul și puneți produsele de patiserie pe o tavă de copt. (Pot fi, de asemenea, congelate în acest moment până când este nevoie.)
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când se rumenesc. Dacă coaceți turnover-uri congelate, poate dura încă 5 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.