Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles

Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de semințe de struguri, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spruiten Puree (piure de varză de Bruxelles), Pâine de carne rulată-umplută cu cartofi dulci, ciuperci și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Cu Piure De Kimchi Și Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți porumbul și ceapa pe o tigaie, aruncați cu ulei de semințe de struguri pentru a acoperi și presărați cu turmeric, sare și piper. Prăjiți până când porumbul este fraged, aproximativ 25 până la 35 de minute. (Lăsați cuptorul să se încălzească roșiile după ce le-ați umplut.)
Pentru piure: în timp ce porumbul și ceapa sunt la cuptor, combinați varza de Bruxelles, conopida și stocul într-o cratiță mică, dar adâncă (veți folosi un blender de imersie). Gatiti pana cand legumele sunt moi si lichidul este redus la jumatate. Puree folosind un blender de imersie.
Se adaugă untul tăiat cubulețe și se condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Pentru roșii: albiți roșiile timp de 1 sau 2 minute în apă clocotită sărată și alunecați pielea.
Tăiați în jumătate și îndepărtați semințele.
Așezați pe foaia de copt și umpleți cu amestec de porumb/ceapă.
Coaceți în cuptor până se încălzește, aproximativ 5 până la 7 minute.
Se amestecă piureul de varză de Bruxelles și lingura pe farfurie.
Așezați 2 jumătăți de Roșie umplută în centru.
Se presară cu frunze de pătrunjel tocate.