Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles

Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles
Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de semințe de struguri, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spruiten Puree (piure de varză de Bruxelles), Pâine de carne rulată-umplută cu cartofi dulci, ciuperci și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Cu Piure De Kimchi Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Întindeți porumbul și ceapa pe o tigaie, aruncați cu ulei de semințe de struguri pentru a acoperi și presărați cu turmeric, sare și piper. Prăjiți până când porumbul este fraged, aproximativ 25 până la 35 de minute. (Lăsați cuptorul să se încălzească roșiile după ce le-ați umplut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru piure: în timp ce porumbul și ceapa sunt la cuptor, combinați varza de Bruxelles, conopida și stocul într-o cratiță mică, dar adâncă (veți folosi un blender de imersie). Gatiti pana cand legumele sunt moi si lichidul este redus la jumatate. Puree folosind un blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se adaugă untul tăiat cubulețe și se condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Pentru roșii: albiți roșiile timp de 1 sau 2 minute în apă clocotită sărată și alunecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Tăiați în jumătate și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Așezați pe foaia de copt și umpleți cu amestec de porumb/ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți în cuptor până se încălzește, aproximativ 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se amestecă piureul de varză de Bruxelles și lingura pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
9
Așezați 2 jumătăți de Roșie umplută în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Se presară cu frunze de pătrunjel tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista