Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles

Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles
Turmeric dulce roșii umplute cu porumb cu piure de varză de Bruxelles este un fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de semințe de struguri, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spruiten Puree (piure de varză de Bruxelles), Pâine de carne rulată-umplută cu cartofi dulci, ciuperci și varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles Cu Piure De Kimchi Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1
Întindeți porumbul și ceapa pe o tigaie, aruncați cu ulei de semințe de struguri pentru a acoperi și presărați cu turmeric, sare și piper. Prăjiți până când porumbul este fraged, aproximativ 25 până la 35 de minute. (Lăsați cuptorul să se încălzească roșiile după ce le-ați umplut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
TurmericTurmeric
Ardei ArbolArdei Arbol
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Pentru piure: în timp ce porumbul și ceapa sunt la cuptor, combinați varza de Bruxelles, conopida și stocul într-o cratiță mică, dar adâncă (veți folosi un blender de imersie). Gatiti pana cand legumele sunt moi si lichidul este redus la jumatate. Puree folosind un blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Se adaugă untul tăiat cubulețe și se condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4
Pentru roșii: albiți roșiile timp de 1 sau 2 minute în apă clocotită sărată și alunecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Tăiați în jumătate și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Așezați pe foaia de copt și umpleți cu amestec de porumb/ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți în cuptor până se încălzește, aproximativ 5 până la 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Se amestecă piureul de varză de Bruxelles și lingura pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
9
Așezați 2 jumătăți de Roșie umplută în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
10
Se presară cu frunze de pătrunjel tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista