Turducken
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Turducken ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 763 calorii, 65g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de condimente creole, cârnați și sos de stridii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Turducken, Turducken, și Turducken Po ' Boys.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați puiul dezosat cu pielea în jos pe un platou și condimentați liberal cu sare, piper și condimente Creole.
Așezați rața dezosată cu pielea în jos deasupra puiului și condimentați liberal cu sare, piper și condimente Creole. Acoperiți și refrigerați.
Așezați curcanul dezosat cu pielea în jos pe o suprafață plană. Acoperiți cu un strat de cârnați reci și pansament de stridii și împingeți pansamentul în cavitățile picioarelor și aripilor, astfel încât să arate ca și cum ar mai avea oase în ele.
Așezați rața deasupra pielii de curcan în jos și acoperiți-o cu un strat de pansament rece.
Așezați puiul deasupra raței cu pielea în jos și acoperiți-l cu un strat de pansament rece.
Cu ajutorul unui asistent, aduceți marginile pielii de curcan în sus și fixați-le împreună cu scobitori. Folosiți șirul de bucătărie pentru a Dantela în jurul scobitorilor pentru a ajuta la menținerea curcanului umplut împreună. Așezați cu grijă turduckenul, pieptul într-o tigaie mare de prăjire.
Prăjiți acoperit timp de 4 ore sau până când turduckenul se rumeneste. Continuați să prăjiți neacoperit timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus prin coapsă înregistrează 180 de grade F. și un termometru introdus prin registrele de umplutură 165 de grade F. Verificați turduckenul la fiecare câteva ore pentru a unge și a elimina excesul de lichid. Vor fi suficiente sucuri de tigaie pentru un galon de sos. Sculptați și serviți.