Turducken

Turducken
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Turducken ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 763 calorii, 65g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de condimente creole, cârnați și sos de stridii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Turducken, Turducken, și Turducken Po ' Boys.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați puiul dezosat cu pielea în jos pe un platou și condimentați liberal cu sare, piper și condimente Creole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați rața dezosată cu pielea în jos deasupra puiului și condimentați liberal cu sare, piper și condimente Creole. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rață întreagăRață întreagă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați curcanul dezosat cu pielea în jos pe o suprafață plană. Acoperiți cu un strat de cârnați reci și pansament de stridii și împingeți pansamentul în cavitățile picioarelor și aripilor, astfel încât să arate ca și cum ar mai avea oase în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Așezați rața deasupra pielii de curcan în jos și acoperiți-o cu un strat de pansament rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
6
Așezați puiul deasupra raței cu pielea în jos și acoperiți-l cu un strat de pansament rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagăRață întreagă
7
Cu ajutorul unui asistent, aduceți marginile pielii de curcan în sus și fixați-le împreună cu scobitori. Folosiți șirul de bucătărie pentru a Dantela în jurul scobitorilor pentru a ajuta la menținerea curcanului umplut împreună. Așezați cu grijă turduckenul, pieptul într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Prăjiți acoperit timp de 4 ore sau până când turduckenul se rumeneste. Continuați să prăjiți neacoperit timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus prin coapsă înregistrează 180 de grade F. și un termometru introdus prin registrele de umplutură 165 de grade F. Verificați turduckenul la fiecare câteva ore pentru a unge și a elimina excesul de lichid. Vor fi suficiente sucuri de tigaie pentru un galon de sos. Sculptați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate23
Revista