Turcia și Pepper pittas
Rețeta Pitta de curcan și piper poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de avocado, pâine pitta integrală, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Harissa Turcia kofta și morcov pittas, Ouă și legume Pitta, și Balsamic Halloumi pittas cu morcov slaw.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare și prăjiți fulgii de curcan și ardei iute timp de 5-6 minute.
Adăugați ardeii și ceapa de primăvară și amestecați până când curcanul este gătit, dar ardeii au încă crocant. Sezon.
Împărțiți avocado și coriandru între jumătățile de pitta, apoi puneți lingura în amestecul de curcan și piper.
Adăugați câte o păpușă de cremă acrită la fiecare și serviți imediat.