Turcia cu salată caldă de orz
Turcia cu salată caldă de orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 438 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Dacă aveți orz de gătit rapid, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată caldă de conopidă și orz Herbat, Pui cu crustă de fistic cu salată caldă de orz, și Salată caldă de orz cu vinetă portocalie de sânge.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă orzul și 1/4 linguriță de sare, se acoperă și se gătește la foc mediu până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute.
Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați migdalele și gătiți, amestecând, până la prăjit, 2 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați varza de Bruxelles, coaja de lămâie și 1/4 linguriță de sare în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mare și ștergeți tigaia.
Adăugați orzul în castron și aruncați; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie și reveniți la foc mediu-mare.
Presărați curcanul cu 1/4 linguriță de sare și piper după gust; se adaugă în tigaie și se gătește, întorcându-se o dată, până se gătește, aproximativ 5 minute. Împărțiți între plăci.
Adăugați roșiile și sucul de lămâie în tigaie și gătiți 1 minut. Se amestecă migdalele și restul de 1 lingură de unt până se topește, apoi se pune lingura peste curcan.
Se servește cu salata de orz.