Turcia clasică în 5
Turcia clasică în 5 ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 823 calorii, 112g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână apă, rozmarin, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), Sos Clasic De Curcan, și Sos Clasic De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scoateți mănușile de curcan din cavitate și clătiți bine curcanul. Se usucă și se pune pe un suport de prăjire într-o tigaie. Sare cavitatea de curcan și stoarce sucul de lămâi în interiorul cavității. Umpleți cavitatea cu jumătățile de lămâie, rozmarin și 2 sferturi de ceapă.
Adăugați ceapa rămasă, toate măruntaiele și părțile de curcan și 4 căni de apă pe fundul tăvii de prăjire. Condimentează pielea curcanului cu sare și piper, după gust și freacă cu unt.
Puneți curcanul în cuptor și prăjiți până când temperatura sânului atinge 170 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 3 1/2 până la 4 ore. Ungeți curcanul cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute. Acoperiți cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Scoateți curcanul pe o placă de tăiere când este gata și lăsați-l să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de sculptură. Aranjați curcanul sculptat pe un platou de servire și înghițiți-l!