Tuiles de parmezan cu salată de roșii de moștenire

Tuiles de parmezan cu salată de roșii de moștenire
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da tuiles parmezan cu obiecte de familie salata de rosii un try. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fripturi de mămăligă parmezan cu roșii de moștenire - salată de porumb și Cri, Salată de roșii și Avocado feliate cu busuioc și parmezan ras, și Salată de salată de unt cu tuiles de parmezan și migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați brânza Parmigiano-Reggiano cu untul, făina și un vârf generos de piper și zdrobiți ingredientele până se formează un aluat. Formați aluatul într-un jurnal de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați jurnalul în 12 felii egale și aranjați feliile pe foaia de copt. Folosind degetele, apăsați feliile în runde de 1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți tuiles pe cel mai mic raft din cuptor timp de aproximativ 7 minute, rotind tigaia la jumătatea coacerii, până când tuiles sunt maro auriu și sfârâit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați tuiles să se răcească complet, apoi transferați-le pe o hârtie pentruplacă subțire și ștergeți excesul de grăsime.
5
Într-un castron mic, aruncați roșiile cu arpagic, tarhon și ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți salata peste tuiles și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista