Trufe Ușoare De Ciocolată
Trufele ușoare de ciocolată sunt fără gluten rețetă cu 48 de porții. O porție conține 118 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, alegerea dvs. de aromă, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe Ușoare De Ciocolată, Trufe Ușoare De Ciocolată, și Trufe ușoare de ciocolată înmuiate în ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bomboanele, untul și laptele într-o tigaie până când bomboanele și untul sunt parțial topite.
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește complet.
Bateți aroma dorită până când este cremoasă.
Transferați într-un castron și lăsați să stea până când este suficient de ferm pentru a-și menține forma, aproximativ 2 ore.
Folosind o lingura (un arc-acțiune 1 Tb. scoop este ideal), mucegai ciocolată în bile, 1 nivel Tb. la un moment dat și așezați pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie pergament unsă.
Așezați stratul dorit într-un castron mic. Lucrând pe rând, aruncați trufe în castron cu vârful degetelor unse. Agitați bolul înainte și înapoi, astfel încât trufele să fie complet acoperite. Dacă este necesar, rotiți trufele cu mâna pentru a face rotund. Reveniți la pergament. (Poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 5 zile sau congelat până la 1 lună.) Înainte de servire, lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor.