Trufe De Lavandă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele de lavandă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este adus la tine de Allrecipes. 168 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de capete de flori de lavandă, ciocolată dulce-amăruie, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Trufe De Lavandă, Trufe De Ciocolată Albă De Lavandă, și Tort de lavandă cu ciocolată neagră cu glazură de unt de lavandă.
Instrucțiuni
Așezați capetele de flori și crema într-un vas mic de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde. Gatiti la cuptorul cu microunde la mare pana cand este fierbinte la atingere, 20 pana la 30 de secunde. Odată fierbinte, amestecați florile cu o lingură și lăsați-le deoparte să se absoarbă 5 minute. Reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți 10 până la 20 de secunde pentru a reîncălzi. Se amestecă din nou și se lasă deoparte să se absoarbă încă 5 minute. Repetați procesul de încălzire-agitare-înmuiere de încă două ori până când crema este puternic aromată cu lavandă.
Combinați ciocolata dulce-amăruie cu ciocolata semidulce într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde. Împărțiți ciocolata în porții egale și puneți o porție deoparte. Gatiti ciocolata ramasa in cuptorul cu microunde la maxim in trepte de 20 pana la 30 de secunde pana se topeste, amestecand intre fiecare incalzire. Folosind o strecurătoare cu ochiuri fine, strecurați crema în ciocolata topită; aruncați capetele de flori și bucățile de lavandă. Se amestecă smântâna și ciocolata împreună până se omogenizează. Se răcește la frigider până când este oarecum ferm, dar nu tare, aproximativ 1 oră.
După ce amestecul de ciocolată cu lavandă s-a răcit, așezați ciocolata și untul rămas într-un vas de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde. Gatiti la cuptorul cu microunde la maxim in trepte de 20 pana la 30 de secunde pana se topeste, amestecand intre fiecare incalzire; pus deoparte.
Tapetați o foaie de copt cu o bucată de hârtie cerată.
Rulați amestecul de lavandă în bile de 1 lingură și înmuiați-l în amestecul de ciocolată topită folosind o frigăruie sau o scobitoare.
Se pune pe foaia de copt pregătită și se răcește la frigider cel puțin 2 ore pentru a se întări.