Trufe De Ciocolată-Zmeură
Ciocolata-zmeura trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cacao, gem de zmeură, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Trufe De Zmeură De Ciocolată, Trufe De Zmeură De Ciocolată, și Trufe Balsamice Cu Zmeură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți smântâna la fierbere. Între timp, puneți ciocolata tocată într-un bol.
Se toarnă smântână peste ciocolată și se amestecă ușor cu o spatulă flexibilă până când ciocolata se topește și amestecul este neted. (Dacă ciocolata nu se topește complet, așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și amestecați până se topește și se omogenizează.) Se amestecă în framboise și gem. Se răcește amestecul până se întărește, cel puțin 3 ore; dacă se dorește, se acoperă și se răcește până la 1 săptămână.
Aliniați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu o bucată de hârtie cerată. Cu o lingură, scoateți porții de 1 lingură de amestec de ciocolată; așezați pe hârtie cerată. Dacă amestecul este prea ferm pentru a scoate, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute.
Așezați 1/4 cană de cacao pe o farfurie cu margini. Praf mâinile ușor cu cacao. Cu mâinile, rotiți fiecare lingură de amestec de ciocolată într-o bilă, apoi rulați în cacao pentru a acoperi.
Așezați fiecare trufă într-o ceașcă mică de bomboane de hârtie (Vezi notele). Pentru depozitare, așezați trufele între straturile de hârtie cerată într-un recipient etanș și răcoriți. Sfătuiți destinatarul să se răcească și el, apoi aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Von Winning Winnings Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.