Trufe de ciocolată, alune și portocale
Ciocolata Boozy, alune și trufe portocalii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frangelico, miere de castan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Trufe De Ciocolată Boozy, Trufe De Ciocolată Boozy, și Plăcintă Cu Cremă De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați alunele și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt măcinate foarte fin.
Se toarnă zahărul, mierea și apa într-o cratiță setată la foc mediu-mare și se fierbe. Lăsați-l să buleze și să spumeze, amestecând continuu, timp de 6 minute, sau până când toate granulele de zahăr se dizolvă complet și amestecul se îngroașă până la un sirop spumos. Opriți căldura.
Se toarnă siropul de zahăr încă fierbinte peste alunele măcinate, se închide robotul de bucătărie și se procesează timp de două până la trei minute. Continuați procesarea și turnați extractul de Frangelico, Grand Marnier și alune în tubul de alimentare al robotului de bucătărie câte o lingură la un moment dat sau până când amestecul se subțiază și devine ușor lichid. Aruncați în pudra de cacao și continuați procesarea încă 3 până la 4 minute până când amestecul devine complet neted și uniform.
Transferați amestecul de alune îndulcit și condimentat într-un castron, acoperiți-l bine și dați-l la frigider peste noapte, 8 până la 12 ore.
Scoateți vasul din frigider și scoateți 1 lingură din amestecul de alune, formați-l într-o bilă și dragați-l în zahăr de cofetărie sau pudră de cacao. Continuați să lucrați până când ați epuizat aluatul. A se păstra într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni și se servește răcit.