Triunghiuri Rulou De Ou Coreean

Coreeană triunghiuri rola de ou ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 454 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, ouă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Grătar Coreean Turcia Roll Up-Uri (Low Carb), și Char-gratar stil coreean BBQ cotlete de porc și artizan coreeană carne Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert, aruncați tăiței de orez și fierbeți până când tăiței sunt moi, dar nu moale, 3 până la 5 minute, amestecând ocazional. Clătiți cu apă rece și scurgeți-l într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Tăiați tăiței în bucăți mici și dați deoparte.
Înfășurați varza mărunțită într-un prosop de bucătărie sau o lungime de pânză de brânză și stoarceți excesul de umiditate.
Așezați varza, tofu, dovlecelul, ceapa verde, usturoiul, ardeiul negru, uleiul de susan, ouăle, sarea și tăiței de orez tocați într-un bol mare și amestecați cu mâinile până când se amestecă uniform și tofu se împarte în bucăți foarte mici.
Așezați un înveliș rotund wonton pe o suprafață de lucru și lingurați 1 până la 2 lingurițe de umplutură în centrul învelișului. Scufundați degetul în apă și umeziți marginea învelișului aproximativ la jumătatea drumului, apoi pliați învelișul, închizând umplutura și prindeți marginile împreună pentru a face o formă de jumătate de lună.
Așezați rulourile completate pe o foaie de fursecuri în timp ce terminați umplerea și plierea restului.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie grea și, lucrând în loturi, prăjiți rulourile până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.