Triunghiuri de patiserie cu pere și brânză albastră
Triunghiurile de patiserie cu pere și brânză albastră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, gorgonzola, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 10%. Încercați Triunghiuri de patiserie cu pere și brânză albastră, Tarta de foietaj cu pere și prune cu brânză albastră, și Ceapă dulce caramelizată cu galetă de patiserie cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 inci la foc mediu, topiți untul cu uleiul de măsline.
Adăugați ceapa feliată și reduceți ușor focul (între mediu și mediu-mic). Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste, 30 pana la 40 de minute. Între timp, tăiați sferturile de pere pentru a îndepărta semințele, apoi tăiați-le în felii subțiri; pus deoparte. Când ceapa este gata, se presară sare și piper după gust și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 375 (cuptorul cu convecție nu este recomandat). Căptușiți două tigăi de 14 x 17 inci cu hârtie pergament și transferați câte o foaie de aluat de patiserie pe fiecare.
Întindeți ușor patiseria cu un sucitor înfăinat pentru a aplatiza orice cute.
Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați foile de patiserie în bucăți în formă de triunghi, pană sau diamant de aproximativ 2 inci lățime (nu vă faceți griji dacă tăiați pergamentul). Piese ușor separate, astfel încât să nu se atingă.
Așezați o felie de pere în centrul fiecărei pene (tăiați felia astfel încât să nu acopere întreaga patiserie). Se acoperă cu o grămadă mică de ceapă caramelizată și aproximativ 1/2 linguriță de gorgonzola sau brânză albastră.
Coaceți în cuptor până când este complet umflat și auriu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Sfaturi înainte: gătiți ceapa cu până la 2 zile înainte. Păstrați ceapa într-un recipient etanș la frigider. Feliați pere, pregătiți foietaj și coaceți chiar înainte de servire.
Petrecere scurtă: găzduirea unei mulțimi mai mari? Cumpărați foietaj suplimentar și deveniți creativi cu toppinguri. Încercați ciuperci feliate și brânză fontina sau cartofi roșii fierți tăiați subțire, cimbru și sare de mare.