Triunghiuri De Ardei Roșu Prăjit

Triunghiuri De Ardei Roșu Prăjit
Triunghiurile de ardei roșu prăjite necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, brânză provolone, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Triunghiuri De Ardei Roșu Cu Gust Italian, Brânză de capră și ardei roșu triunghiuri Phyllo cu salată de Frisone de măsline, și Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise.

Instrucțiuni

1
Derulați un tub de aluat semilună într-un dreptunghi lung; apăsați pe fund și 3/4 in. pe părțile laterale ale unui 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Sigilați cusăturile și perforațiile. Se acoperă cu jumătate din șuncă; strat cu brânză elvețiană, pepperoni, brânză provolone și șuncă rămasă. Se acoperă cu ardei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mic, bateți ouăle, parmezanul și amestecul de sos de salată; puneți deoparte 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de ou rămas peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul semilună rămas într-un 13-in. x 9-în. dreptunghi; cusături de etanșare și perforații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați peste umplutură; ciupiți marginile pentru a sigila.
6
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; perie cu amestec de ou rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe o grătar timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați în triunghiuri.
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista