Triple cookie-urile de ghimbir necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 36 de porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 207 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, rădăcină de ghimbir, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Triple De Ghimbir, Cookie-Uri Triple-Ghimbir, și Cookie-Uri Triple-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul brun până la neted. Bateți în ou și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Unt
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, ghimbirul măcinat, bicarbonatul de sodiu și sarea; amestecați în amestecul de melasă folosind o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
Bicarbonat De Sodiu
Melasă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
3
Se amestecă gingerele proaspete și cristalizate. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Formați aluatul în bile de 1 inch și așezați-l la aproximativ 2 centimetri distanță pe o foaie de fursecuri negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturile de sârmă.