Triple Ciocolata Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies Triple Chocolate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, plus 2 linguri de unt, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați O Tigaie Negrese (Triple-Ciocolata Fudge Negrese), Triple Ciocolata Negrese, și Triple Ciocolata Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți untul și ciocolata neagră împreună într-o tigaie mare pe bază grea la foc mic.
Într-un castron sau o cană mare de măsurare, bateți ouăle împreună cu zahărul superfin și extractul de vanilie.
Lăsați amestecul de ciocolată să se răcească puțin, apoi adăugați amestecul de ouă și zahăr și bateți bine. Îndoiți făina și sarea. Apoi amestecați butoanele sau chipsurile de ciocolată albă și butoanele sau chipsurile de ciocolată semidulce. Bateți pentru a combina apoi răzuiți și turnați amestecul de brownie în cositorul pregătit.
Coaceți aproximativ 25 de minute. Puteți vedea când brownies sunt gata, deoarece partea de sus se usucă până la o pată maro ușor mai palidă, în timp ce mijlocul rămâne întunecat, dens și lipicios. Chiar și cu un lot atât de mare, trebuie să îl verificați în continuare: diferența dintre brownies gooey și cele uscate este de doar câteva minute. Amintiți-vă, de asemenea, că vor continua să gătească pe măsură ce se răcesc.
Pentru a servi, tăiați în pătrate în timp ce încă cald și îngrămădiți pe o farfurie mare, stropind cu zahărul cofetarilor împins cu o linguriță printr-o sită mică.