Triple Berry Coapte Brie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Triple Berry Baked Brie. Această rețetă face 12 porții cu 199 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conservele triple de fructe de pădure de nord-vest ale lui Smucker, brânză Brie rotundă pentru roți pentru copii, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brie la cuptor cu compot de rubarbă de fructe de pădure, Clătită la cuptor cu lămâie cu sos triplu de fructe de pădure + VIDEO, și Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Desfaceți aluatul foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Rulați ușor pentru a sigila orice fisuri din patiserie. Lingura păstrează pe centrul de patiserie.
Puneți brânza deasupra conservelor.
Se presară uniform cu nuci. Îndoiți patiseria peste brânză pentru a acoperi. Tăiați excesul de patiserie și apăsați pentru a sigila cusăturile. Rezervați resturi de patiserie.
Bateți oul și apa într-un castron mic.
Periați cusăturile cu amestec de ouă.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt.
Tăiați resturile de patiserie în forme decorative și aranjați deasupra, dacă doriți.
Periați cu amestec de ouă.
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de tăiere.
Se servește cu biscuiți și fructe feliate.