O porție conține 607 calorii, 9g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Un Trio de Bruschetta, Trio de Gelati, și Trio De Mazăre.
Instrucțiuni
1
Foaie de copt cu unt. Se amestecă primele 3 ingrediente într-o cratiță mică grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și se curăță. Se toarnă imediat pe foaia pregătită. Se răcește complet. Tăiați Nuga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuga
Nuci
1
Fierbeți 3 linguri de apă și șofran într-o cratiță mică până se reduc la jumătate, aproximativ 1 minut. Se amestecă mierea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Se fierbe 1/4 cană de apă și lavandă într-o cratiță mică până se reduce la jumătate, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă Proaspătă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr; se amestecă pentru a se dizolva. Se fierbe 2 minute pentru a îngroșa ușor siropul. Se amestecă mierea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Zahăr
Sirop
1
Aduceți smântână și lapte la foc mic într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile pentru a se amesteca într-un castron mare. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Se amestecă constant la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 10 minute (nu fierbeți). Împărțiți crema în 3 boluri (aproximativ 2 căni de cremă în fiecare castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Cremă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Bateti
3
Se amestecă Nuga, zahărul brun și vârful de sare în 1 castron de cremă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cremă
Nuga
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți amestecul de miere-șofran în cremă în al doilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
șofran
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți amestecul de lavandă în cremă în al treilea castron. Se răcește complet amestecurile, amestecând ocazional (Nuga se va dizolva). Răciți Nuga și cremele de miere-șofran până la rece. Răciți crema de lavandă cel puțin 4 ore sau peste noapte. Tulpina; aruncați lavanda în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă Proaspătă
Cremă
șofran
Nuga
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bateti
Bol
6
Procesați cremele de înghețată separat în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Congelați în recipiente acoperite. (Se poate face cu 1 săptămână înainte.)