Tri-Tip la grătar cu unt de citrice-Chile

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tri-Tip la grătar cu unt de citrice-Chile ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 343 calorii, 38g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu unt de citrice, Somon la grătar cu unt de citrice, și Biban de mare la grătar cu unt de citrice-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Presărați fripturi cu 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. pepper. Fripturi la grătar, acoperite cu capac la grătar, 9 până la 12 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar și frecați 3 linguri. Citrice-unt de Chile pe fripturi. Acoperiți fripturile cu folie de aluminiu; lăsați să stea 5 minute.
Între timp, aruncați ceapa cu ulei de măsline; condimentează cu 1/2 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. pepper. Ceapă la grătar, fără capac la grătar, 2 minute; întoarceți și grătiți încă 1 minut.
Descoperiți fripturile și tăiați în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Se servește cu ceapă la grătar și restul de unt de citrice-Chile.
* Fripturile cu bandă de vită (aproximativ 2 inci grosime) pot fi înlocuite.