Tri-Tip cu frecare Chipotle
Tri-Tip cu Chipotle Rub ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 249 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu cremă Chipotle și Guacamole, și Ingredientul Secret (Chipotle): Pește Prăjit Cu Chipotle Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați tri-tip cu sare kosher. Masaj Chipotle
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau la frigider neacoperită peste noapte. Aduceți temperatura camerei înainte de grătar.
Construiți un foc în două zone într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt. Gatiti 3-4 minute perside la foc direct pana cand este frumosarticulat.
Transferați pe partea cu căldură scăzută (sau căldura inferioară a grătarului cu gaz la mediu)și gătiți încă 6-8 minute pe parte sau până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 120 de litri f (friptura se va transfera la 125 de litri F,sau mediu-rar, pe măsură ce se odihnește).
Transferați carnea pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 10 minute.Tăiați subțire împotriva bobului.