Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă face 12 porții cu 752 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, smântână grea, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort De Ciocolată Tres Leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți părțile laterale și fundul tăvilor de tort de 2 (9 inci) cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați 2 runde de hârtie pergament și așezați-le în fundul tigăilor. Ungeți vârfurile pergamentului și pudrați tigăile cu făină, atingând excesul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Puneți apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se ia de pe foc, se adaugă cafeaua instant și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
5
Așezați pudra de cacao într-un vas mediu rezistent la căldură și amestecați cafeaua fierbinte până când nu există cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.Cerneti faina masurata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1/2 lingurita de sare si 1/2 cana plus 2 linguri de zahar intr-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Așezați gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia într-un castron mare separat și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
8
Se toarnă amestecul de cacao răcit în amestecul de ouă și se bate ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se bate până când aluatul este neted; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Așezați albușurile, vârful de sare rămas și crema de tartru în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză medie-mare până când albușurile încep să devină albe și spumoase, aproximativ 1 până la 2 minute. Adăugați încet restul de 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, aproximativ 1 minut. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și lucioase, încă aproximativ 2 minute.Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat pentru a ușura amestecul. În două adăugiri, pliați ușor albușurile rămase, asigurându-vă că nu rămân dungi albe, dar având grijă să nu dezumflați albușurile. Împărțiți în mod egal aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De Verjuic
1
Așezați ciocolata într-un castron mare, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți-o doar la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se toarnă jumătate și jumătate peste ciocolată și se lasă să stea până când ciocolata s-a înmuiat, aproximativ 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Așezați crema în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici și bateți până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați zahărul pudră și vanilia și continuați să bateți până se îngroașă și smooth.To asamblați tortul, Așezați 1 din prăjituri pe un platou de servire. Folosind o spatulă offset sau un cuțit lung și subțire, întindeți aproximativ o treime din umplutură uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați al doilea tort deasupra și întindeți uniform umplutura rămasă peste partea superioară și laturile întregului tort. Se da la frigider cel putin 15 minute pentru a lasa frisca sa se fixeze.Chiar înainte de servire, garnisiți tortul: țineți bucata de ciocolată cu un prosop de hârtie într-o mână și folosiți un cojitor de legume pentru a rade ciocolata pe toată partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele