Trei Salată De Fasole

Salata de trei fasole este o farfurie care servește 4. Pentru 1,57 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, fasole verde, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este spectaculos. Încearcă Somon de lămâie fript peste fasole caldă cu unt și salată de fasole verde, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Cina în seara asta: fasole Fava, sparanghel și salată de fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Puneți un castron mare cu apă cu gheață.
Adăugați fasolea verde în oală și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Scurgeți și scufundați fasolea verde în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Bateți oțetul, muștarul și mierea într-un castron mare.
Bateți uleiul până se emulsionează.
Adăugați fasolea verde, cannellinis, rinichii, busuiocul, pătrunjelul și șalotele în castron și aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper și se servește.