Trei-Brânză Spaghete Coace

Trei-Brânză Spaghete Coace
Trei-brânză spaghete coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați brânză romano, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Două-Brânză Spaghete Coace, Jamie ' S Chili brânză spaghete coace, și Trei brânză butternut suc de fructe spaghete coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 1 cană de brânză mozzarella, parmezan, Romano, ouă, ulei, usturoi praf, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Brânză RomanoBrânză Romano
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Apăsați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu sos de spaghete. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; se presară cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când se încălzește și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista