Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu smântână de ciocolată. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, vanilie, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată, Tort cu smântână-ciocolată Bundt 4, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie bundt de 12 căni cu spray de gătit adăugat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Sos Ponzu Preparat
2
Combinați cacao, ciocolată și pudră de espresso într-un castron mediu rezistent la căldură; se toarnă apă clocotită peste ciocolată și se bate până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei; apoi amestecați în smântână și buttermilk.In un al doilea castron, amestecati împreună făină, sare, și coacere soda.In un mixer în picioare echipat cu paletă, bate untul, zahărul și vanilia la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu și adăugați ouă pe rând, amestecând aproximativ 30 de secunde după fiecare egg.By mână, amestecați 1/3 din făină în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
(funcționează și Toate Scopurile)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1 Până La 2 Lingurițe De Flori De Lavandă Uscate, Măcinate
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
Nuci Pecan Planters®
Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie Ușor
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Adăugați jumătate din amestecul de ciocolată/smântână și amestecați până se încorporează. Răzuiți vasul și adăugați amestecul de făină rămas și tot amestecul de ciocolată rămas;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1 Până La 2 Lingurițe De Flori De Lavandă Uscate, Măcinate
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți până când frigăruia de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, 42-45 de minute.Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se inversează tortul pe grătar căptușit cu pergament.