Transformarea finală: Spaghetti carbonara
Rețeta ultimate makeover: Spaghetti carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 35 minute. Pentru $1.38 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 553 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, spaghete, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 232 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ultimate spaghetti carbonara, Ultimul makeover: Tiramisu, și Makeover final: Lasagna.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert cu un vârf de sare. Atunci pregătește totul. Radeți brânza și bateți ouăle într-un bol cu puțin piper. Gatiti mazarea in apa clocotita timp de 2-3 minute, scurgeti si dati deoparte.
Gatiti spaghetele la al dente urmand instructiunile pachetului. În timp ce spaghetele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă sau salată. Prăjiți slănina câteva minute până când începe să devină crocantă. Se amestecă usturoiul și se gătește scurt până se rumenesc. Sfat în mazăre și dacă spaghetele nu sunt destul de gata, păstrați cald la foc foarte mic.
Când pastele sunt gata, luați tigaia cu slănina de pe foc. Ridicați spaghetele din tigaie cu o pereche de clești și aruncați-le în tigaie cu usturoiul, slănina și mazărea.
Se amestecă cea mai mare parte a brânzei în ouă, păstrând înapoi o mână de brânză pentru stropire peste fiecare porție. Se toarnă rapid ouăle și brânza, ridicând și amestecând cu cleștele, astfel încât totul să se amestece bine și spaghetele să fie acoperite. Puneți mai multă apă din paste, suficientă pentru a acoperi spaghetele și a crea un pic de sos în tigaie.
Lingurați sau răsuciți pastele în boluri de servire puțin adânci folosind o furculiță lungă.
Se servește imediat cu o stropire de brânză rezervată, niște arpagic tăiat și o grătar de piper negru.
Vin recomandat: Frascati, Chablis, Pinot Grigio
Frascati, Chablis și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Spaghetti Carbonara. Un vin alb uscat crocant echilibrează bogăția unei carbonare cremoase. Frascati este un vin Roman, ceea ce îl face o alegere deosebit de potrivită pentru felul de mâncare Roman. Ai putea încerca Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore]()
Principe Pallavicini Poggio Verde Frascati Superiore
Galben strălucitor, strălucitor. Are un nas larg și intens, cu note de flori și fructe tropicale. Un palat plin, moale, cu postgust persistent. Potrivit pentru primele feluri de mâncare, crustacee, carne albă și brânzeturi proaspete