Trageți tăiței cu varză de vită și fasole în supă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să trageți tăiței cu varză de vită și fasole în supă. Această rețetă face 5 porții cu 1295 calorii, 58G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, galon, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Dan Dan cu varza de fasole, Tăiței coreeni picante Shin cu varză de fasole Mung (Sukju Ramyeon), și Fă-ți tăiței de arahide soba cu Tofu și varză de fasole murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați bicarbonatul de sodiu și apa într-un bol. Apoi, amestecați sarea și făina împreună.
Adăugați amestecul de apă în făină și sare și amestecați până devine un aluat moale și flexibil. Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 30 până la 50 de minute.
Puneți aluatul pe o scândură și, cu 2 mâini, frământați aluatul timp de 15 până la 20 de minute, întinzând aluatul într-o frânghie și folosind ambele mâini, învârtindu-l până se întinde. Împărțiți aluatul în 5 bucăți de aluat. Folosind niște făină uscată, dublați-o din nou și din nou, învârtind-o, până se transformă într-un set de tăiței. Pune deoparte.
Pentru a face carnea de vită: puneți toate ingredientele într-o oală și gătiți aproximativ 1 oră la foc mic.
Scoateți de pe foc și lăsați carnea de vită să se răcească până când este suficient de rece pentru a fi manipulată. Feliați carnea de vită.
Pentru a face supa: într-o oală de amestecare, combinați osul de pui, osul de vită, apa și gătiți timp de aproximativ 90 de minute. Aruncați oasele și păstrați supa. Apoi, puneți piperul, ghimbirul măcinat, sarea, uleiul de susan și condimentul de pui în supă. Aduceți supa la fiert. Gatiti taiteii timp de 1 minut in supa clocotita.
Adăugați carnea de vită feliată, pătrunjelul și varza de fasole și serviți.