Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tourti Bucormerre du Shack. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de porc măcinată, cartof roșcat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Baraca Fals, Mach Două: Dublu Stiva Baraca Cracare, Coliba falsă (sau burgerul de colibă acasă), și Sandvișuri Cu Baracă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați făina, untul și sarea într-un procesor alimentar până când se formează bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 1/4 cană de apă și amestecați doar până când se formează aglomerări shaggy, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă se usucă. Împărțiți aluatul în jumătate; aplatizați fiecare jumătateîntr-un disc. Înfășurați discurile în folie de plastic șise răcește timp de cel puțin 2 ore. Faceți înainte: Aluatulpoate fi făcut cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinațibulion, 1/2 ceapă tocată, 1 usturoi tocat, boabe de piper întregi, cimbru și frunze de dafin într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați umărul de porc; condimentează cu sare și piper. Se aduce la asimmer la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Umăr De Porc
4
Oală de acoperire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Transferați la cuptor; fierbeți până laumărul de porc este fraged și se toacă ușor,aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați umărul de porc pe o suprafață de lucru.Tăiați carnea cu degetele și transferați-oun castron mediu. Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine; adăugați 1/2 cană de sucuri la carnea de porc;aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
8
Se topește untul într-o tigaie mare peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați restul de 1 ceapă tocată și3 căței de usturoi tocați; gatiti, amestecand des,pana se inmoaie, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă
10
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand des, pana aproape tot lichiduleste evaporat, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
11
Adăugați vin; se amestecă,răzuind bucățile rumenite. Aduceți la fierbere;gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este aproapevaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
12
Adăugați carne de porc măcinată, scorțișoară și cuișoare.Gatiti, amestecand pentru a se rupe in bucati mici, pana cand carnea de porc este fiarta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne De Porc
13
Adăugați cartofi. Gatiti pana cand cartoful este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
14
Se ia de pe foc. Se amestecăcarne de porc mărunțită cu sucuri. Condimentează după gustcu sare și piper; lasa sa se raceasca usor. Chillpână la rece, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
15
Rolați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor înflorită într-o rundă de 12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
16
Se transferă la fel de mâncare plăcintă,lăsând consola. Umpleți cu carne răcităamestec.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
17
Rulați discul de aluat rămas în Runda de 10".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
18
Așezați aluatul peste umplutura de carne.Fold consola peste crusta de sus și crimpedges.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Aluat
Carne
19
Ungeți crusta cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
20
Tăiați trei fante de 2 " în crusta superioară. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
21
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
22
Coaceți tourti pentru 30 de minute. Reduceți căldura la 350 F; coaceți până cândcrusta este maro aurie și umplutura clocotește,40-50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
23
Lăsați să se răcească timp de 20 de minuteînainte de servire.