Totul este în Burger
Totul în Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 663 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos Worcestershire, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă Burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și Săptămâna burgerilor din New York: Burger de covrig cu brânză de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa roșie până când este moale și translucidă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă carnea de vită măcinată, ceapa gătită, ciupercile, ketchup-ul, gălbenușurile de ou, sosul Worcestershire, muștarul de hrean, piperul negru și sarea de mare într-un castron mare până se combină bine.
Formați amestecul în șase torturi groase de 3/4 inci și gătiți într-o tigaie mare la foc mediu până când burgerii sunt suculenți și rumeniți, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul unui patty ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).