Totul Chifle
Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 26 de fani. Un amestec de semințe de susan, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Chifle? Rolls? Brioșe? Mașină De Pâine Mere Mic Dejun Chifle Briose, și mangalore buns / mangalore banana pooris | chifle cu banane.
Instrucțiuni
Combinați apa, drojdia și zahărul într-un castron de mixer cu suport prevăzut cu atașament cu palete și lăsați să se odihnească 5 minute.
Adăugați făină de pâine, sare, semințe de anason, ceapă prăjită și lapte praf. Frământați la viteză mică până când aluatul este elastic, aproximativ 10 minute. Nu va fi complet neted, deoarece ceapa va fi accidentată. Aluatul trebuie să fie moale, dar nu lipicios, abia agățându-se de fundul vasului de lucru.
Adăugați unt și continuați să frământați la viteză mică până când este complet încorporat, aproximativ 3 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ o oră.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. când aluatul a crescut, întoarceți-l pe suprafața de lucru ușor făinată. Împărțiți-l în 8 bucăți, formați fiecare piesă într-o minge, apoi aplatizați bilele în discuri de aproximativ 1 inch înălțime.
Așezați discurile de aluat pe foaia de copt pregătită și acoperiți cu folie de plastic. Puneți deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Când aluatul s-a dublat, periați-l cu spălare de ou, apoi presărați cu semințe de susan și Mac. Folosiți mai mult sau mai puțin, după cum doriți.
Se coace la 350 de grade F până se rumenesc frumos, aproximativ 30 de minute.
Scoateți chiflele într-un suport pentru a se răci.