Tostadas de fasole neagră, Avocado și ouă

Tostadas de fasole neagră, Avocado și ou ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 575 calorii, 17g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, suc de la 1 lime, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas de fasole neagră cu salsa de avocado, Tostadas de porumb, Avocado și fasole neagră, și Tostadas de fasole neagră cu salată de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapă, jalapeincormo, coriandru și chimen. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasolea neagră înmuiată, apoi adăugați apă până când fasolea este acoperită cu 2 inci și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a menține fasolea doar acoperită, până când fasolea este moale și lichidul a început să se îngroașe ușor, aproximativ 40 de minute. Condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie. Fasolea poate fi preparată cu până la 3 zile în avans și reîncălzită înainte de servire.
Încălziți 1/4 inch de ulei într-o cratiță medie până când strălucește, adăugați o tortilla și gătiți până devin aurii și umflate, apoi răsturnați și continuați să gătiți până când ambele părți sunt aurii.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare. Repetați cu tortilele rămase. Odată răcite, tostadele pot fi păstrate într-un recipient sigilat timp de până la 3 zile.
Când este gata de servit împărțiți tostadas între 4 farfurii, aveți fasolea caldă și avocado și garnituri la îndemână înainte de a începe să prăjiți ouăle.
Încălziți un strop de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare, când uleiul începe să fumeze, adăugați câte ouă va permite tigaia dvs. fără supraaglomerare. Prăjiți ouăle până când albușurile sunt puse și gălbenușurile curg. Completați câte tostadas aveți ouă prăjite cu fasole, apoi acoperiți fiecare cu un ou, urmat de avocado feliat, coriandru și scallions.
Se servește imediat cu var feliat și sos fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!