Rețeta Tostadas de vită crocantă este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 624 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 3 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, brânză cheddar, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas De Curcan Crocant, Resturi de carne de vită s: Tostadas de vită coreeană, și Tostadas De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și praful de copt; adăugați laptele pentru a forma un aluat moale. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă usturoiul, ardeii iute, condimentul taco și apa; se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă fasolea; se încălzește și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Împărțiți aluatul în șesimi. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare porție într-un 7-in. cerc. Într-o friteuză cu grăsime adâncă, preîncălziți uleiul la 375 km. Prăjiți tostadele în ulei fierbinte până devin aurii, întorcându-se o dată; scurgeți pe prosoape de hârtie. Completați fiecare cu amestec de carne, sos picant, salată verde, ceapă, roșii și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tostadas
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sur De los Andes Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.