Tort de zmeură-migdale cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 358 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână cacao, conserve de zmeură, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes Cu Migdale De Zmeură Cu Ganache De Ciocolată, Ciocolata Ganache Torte, și Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie cu role de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie pergament. Înveliți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
3
Pentru a pregăti tortul, puneți untul și pasta de migdale într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați 1/2 cană zahăr granulat, bătând până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt, bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Așezați albușurile într-un castron mare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile de ou în aluat; se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Tigaie
10
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când tortul revine când este atins ușor. Mișto. Inversați tortul pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Scoateți hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
12
Tăiați tortul în dreptunghiuri de 4 (10 x 3 3/4 inci).
13
Pentru a pregăti umplutura, combinați sucul și conservele de zmeură, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Adăugați zahăr pudră, amestecând până se omogenizează. Rezervați 3/4 cană amestec de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Zmeură
15
Așezați 1 dreptunghi de tort pe un platou de tort; se întinde cu 1/4 cană amestec de zmeură, lăsând o margine de 1/4 inch. Repetați procedura cu tortul rămas și 1/2 cană amestec de zmeură, terminând cu tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
16
Pentru a prepara ganache, combinați 1/2 cană zahăr granulat, cacao și lapte într-o cratiță medie la foc mediu; aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Pudră De Cacao
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
17
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
18
Întindeți ganache uniform deasupra și părțile laterale ale tortului; lăsați să stea 20 de minute sau până când este setat.