Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch

Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch
Torturile de migdale miniaturale cu cireșe zahăr și cremă Kirsch sunt un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de migdale, albușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch, Sorbet triplu de nucă de cocos cu cireșe înmuiate Kirsch, și Tortă De Migdale Cu Smântână Și Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci și fundul liniei cu pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Bateți gălbenușurile, 1/2 cană zahăr, lapte și extrageți într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți albii cu un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, amestecând la viteză mică până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Se toarnă aluatul în tigaia de tort, răspândindu-se uniform și se coace în mijlocul cuptorului până devine auriu pal și un tester iese curat, 14 până la 16 minute. Tort rece complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1
Bateți împreună albușurile de ou pudră și apa caldă într-un castron mic până se combină bine. Puneți zahăr superfin într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Ținând 1 cireș de tulpină, periați uniform cu puțin albus de ou și lingurați zahăr peste el pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Transferați într-un raft pentru a usca și acoperi cireșele rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1
Bateți smântâna cu kirsch și zahăr folosind bătăi curățate până când ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1
Tăiați 20 de runde din tort cu tăietor de prăjituri și transferați pe un platou. Completați fiecare rundă cu o linguriță de cremă kirsch, apoi crema de sus cu o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
KirschKirsch
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
1
* Rundele de tort (fără topping) se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 zi.* Cireșele cu zahăr pot fi făcute cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista