Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch
Torturile de migdale miniaturale cu cireșe zahăr și cremă Kirsch sunt un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de migdale, albușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Torturi miniaturale de migdale cu cireșe Zahărite și cremă Kirsch, Sorbet triplu de nucă de cocos cu cireșe înmuiate Kirsch, și Tortă De Migdale Cu Smântână Și Cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci și fundul liniei cu pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți gălbenușurile, 1/2 cană zahăr, lapte și extrageți într-un castron mare până se combină bine, apoi amestecați făina și sarea.
Bateți albii cu un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, amestecând la viteză mică până când albii țin doar vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în tigaia de tort, răspândindu-se uniform și se coace în mijlocul cuptorului până devine auriu pal și un tester iese curat, 14 până la 16 minute. Tort rece complet în tigaie pe un raft.
Bateți împreună albușurile de ou pudră și apa caldă într-un castron mic până se combină bine. Puneți zahăr superfin într-un alt castron mic.
Ținând 1 cireș de tulpină, periați uniform cu puțin albus de ou și lingurați zahăr peste el pentru a acoperi.
Transferați într-un raft pentru a usca și acoperi cireșele rămase în același mod.
Bateți smântâna cu kirsch și zahăr folosind bătăi curățate până când ține vârfuri rigide.
Tăiați 20 de runde din tort cu tăietor de prăjituri și transferați pe un platou. Completați fiecare rundă cu o linguriță de cremă kirsch, apoi crema de sus cu o cireșă.
* Rundele de tort (fără topping) se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 zi.* Cireșele cu zahăr pot fi făcute cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.