Torturi italiene de porc cu pene de cartofi

Torturi italiene de porc cu pene de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați prăjiturile italiene de porc cu pene de cartofi. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. 62 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, pesmet, pachet de carne de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Rețete similare includ Pene Italiene De Cartofi, Pene De Cartofi Italieni La Cuptor, și Cotlet de porc la cuptor cu pene de cartofi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați pene de cartofi într-o formă mare de prăjire cu 1 lingură de ulei și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se întinde într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți timp de 35-45 de minute, întorcându-vă la jumătate, până se rumenesc și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, așezați pesmetul într-un vas de amestecare și umeziți-l cu 2 lingurițe de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați tocatul, parmezanul, pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie. Condimentează, amestecă bine, apoi modelează în 4 chiftele mari și plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne MăcinatăCarne Măcinată
7
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie și gătiți prăjiturile timp de 7 minute pe fiecare parte, sau până când au o crustă aurie și sunt fierte (alternativ, gătiți pe grătar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți cu pene și o salată de roșii și rachete, dacă doriți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista