Torturi italiene de porc cu pene de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați prăjiturile italiene de porc cu pene de cartofi. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. 62 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, pesmet, pachet de carne de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Rețete similare includ Pene Italiene De Cartofi, Pene De Cartofi Italieni La Cuptor, și Cotlet de porc la cuptor cu pene de cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați pene de cartofi într-o formă mare de prăjire cu 1 lingură de ulei și suc de lămâie.
Se întinde într-un singur strat.
Coaceți timp de 35-45 de minute, întorcându-vă la jumătate, până se rumenesc și crocant.
Între timp, așezați pesmetul într-un vas de amestecare și umeziți-l cu 2 lingurițe de apă rece.
Adăugați tocatul, parmezanul, pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie. Condimentează, amestecă bine, apoi modelează în 4 chiftele mari și plate.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie și gătiți prăjiturile timp de 7 minute pe fiecare parte, sau până când au o crustă aurie și sunt fierte (alternativ, gătiți pe grătar).
Serviți cu pene și o salată de roșii și rachete, dacă doriți