Torturi de portocale congelate cu compot de afine

Torturi de portocale congelate cu compot de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile de portocale congelate cu compot de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cacao de proces olandez, coajă de portocală, lichior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Portocale-Afine, Compot De Afine-Portocale, și Compot de afine-portocale cu Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cu motorul pornit, turnați untul prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul de firimituri uniform între 8 (6 uncii) ramekins cu față dreaptă acoperite cu spray de gătit; apăsați amestecul în fundul ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Așezați ramekins pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la prăjit. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Pentru a pregăti umplutura, puneți albușurile și sarea într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Combinați zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire în amestecul de albuș de ou, bătând la viteză medie, apoi la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Reduceți mixerul la viteză medie; bateți până când amestecul se răcește (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute sau până când este foarte moale; amestecați coaja și sucul de portocale în înghețată. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de înghețată. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas în amestecul de înghețată. Împărțiți amestecul uniform între ramekins; congelați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
înghețatăînghețată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Pentru a pregăti compotul, combinați 1 cană de afine proaspete, 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de apă și 1 lingură de suc de lămâie într-o cratiță mică la foc mediu; se aduce la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CompotCompot
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul. Acoperiți și răciți timp de 4 ore sau peste noapte. Desfaceți torturile; se servește cu compot de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CompotCompot
LichiorLichior
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista