Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturile de portocale congelate cu compot de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cacao de proces olandez, coajă de portocală, lichior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Portocale-Afine, Compot De Afine-Portocale, și Compot de afine-portocale cu Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cu motorul pornit, turnați untul prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine. Împărțiți amestecul de firimituri uniform între 8 (6 uncii) ramekins cu față dreaptă acoperite cu spray de gătit; apăsați amestecul în fundul ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Așezați ramekins pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la prăjit. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Pentru a pregăti umplutura, puneți albușurile și sarea într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Combinați zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
6
Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire în amestecul de albuș de ou, bătând la viteză medie, apoi la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Reduceți mixerul la viteză medie; bateți până când amestecul se răcește (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute sau până când este foarte moale; amestecați coaja și sucul de portocale în înghețată. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de înghețată. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas în amestecul de înghețată. Împărțiți amestecul uniform între ramekins; congelați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Albușuri De Ou
înghețată
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Pentru a pregăti compotul, combinați 1 cană de afine proaspete, 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de apă și 1 lingură de suc de lămâie într-o cratiță mică la foc mediu; se aduce la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Compot
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul. Acoperiți și răciți timp de 4 ore sau peste noapte. Desfaceți torturile; se servește cu compot de afine.