Torturi De Ciocolată Neagră

Torturi De Ciocolată Neagră
Torturile de ciocolată neagră topită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torturi De Ciocolată Neagră, Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, și Bailey ' s ciocolata neagra toridă Lava tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.unt 6 ramekine de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Puneți ciocolata și untul într-o cratiță la foc mic și gătiți, amestecând constant cu o spatulă flexibilă, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se ia de pe foc, se toarnă într-un bol și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mic, amestecați făina, sarea și pudra de espresso împreună cu o furculiță. Într-un castron mare, folosind un tel de sârmă, bateți ouăle, gălbenușurile, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți zahărul cofetarilor, doar până se combină. Îndoiți amestecul de ciocolată în amestec de ouă, apoi amestecați amestecul de făină, doar până se combină (nu ar trebui să vedeți urme de făină, dar încercați să nu amestecați mai mult decât este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Folosiți o lingură pentru a împărți amestecul de ciocolată între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Așezați ramekins pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Scoateți și lăsați să stea 1 minut. Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin și inversați prăjiturile pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
9
Serviți fierbinte, cu un praf de zahăr de cofetărie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista