Torturi calde de ciocolată cu sos de zmeură

Torturi calde de ciocolată cu sos de zmeură
Torturile calde de ciocolată souffl cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 255 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 86 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, lapte, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată, Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, și Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
BolBol
2
Pentru a pregăti prăjituri, acoperiți 12 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; presărați uniform cu 2 linguri de zahăr granulat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Adăugați cacao și vanilie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă într-un castron mare; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați 1 cană de zahăr granulat și unt într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până când este ușor și pufos. Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați amestecul de ciocolată răcit; bate până se omogenizează. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Se amestecă în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
10
Așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Amestecați ușor un sfert de amestec de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Lingură în ramekine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Așezați ramekins în tigăi de copt de 2 (13 x 9 inci); adăugați apă fierbinte în tigăi la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Coaceți la 325 timp de 33 de minute sau până se umflă și se fixează. Slăbiți prăjiturile de pe părțile laterale ale ramekinelor folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați prăjiturile pe 12 farfurii de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Se presară uniform cu zahăr pudră; se servește cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista