Tortul proaspăt de nucă de cocos al lui Hazel

Tortul proaspăt de nucă de cocos al lui Hazel
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul proaspăt de nucă de cocos al lui Hazel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 565 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nucă de cocos, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, și Tort Proaspăt De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat 2 căni de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Se toarnă aluatul în 3 torturi rotunde unse și făinate de 9".
5
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați 2 linguri de zahăr și lapte de cocos într-un castron mic de sticlă. Cuptor cu microunde la mare 1 minut; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Periați 1 strat de tort cu jumătate de amestec de lapte de cocos, lăsând o margine de 1/2" în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
8
Se întinde cu 1 cană glazură fiartă și se presară cu 1/2 cană nucă de cocos mărunțită. Top cu al doilea strat de tort, și repetați procedura. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului; se presară cu nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista