Tortul Meu De Ziua Mea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă tortul meu de ziua de naștere. Această rețetă face 12 porții cu 582 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Tort De Pui Pentru Câinele Tău De Ziua De Naștere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați poziția de mijloc a raftului cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci, apoi tapetați - le cu cercuri de hârtie pergament.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pune deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul la viteză medie până se omogenizează aproximativ 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când este ușor și pufos, încă 2 până la 3 minute.
Adăugați gălbenușurile pe rând, bătând între adăugare și asigurându-vă că fiecare este încorporat înainte de a adăuga următorul. Bate în vanilie.
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, asigurându-vă că fiecare adăugare este complet amestecată înainte de a adăuga următoarea. Răsturnați părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare.
Transferați amestecul într-un castron mare separat.
Curățați cu atenție vasul mixerului standului.
Adăugați albușurile și bateți cu accesoriul de tel la viteză mică până se spumează, aproximativ 15 secunde. Creșteți treptat căldura la mare și bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile bătute în aluat.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se netezește cu o spatulă offset sau de cauciuc.
Coaceți până când tortul se rumeneste deasupra și o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor ar trebui să iasă curată, 35 până la 45 de minute, rotind la jumătatea gătitului.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 5 minute; rulați un cuțit în jurul perimetrului prăjiturilor pentru a elibera orice părți lipicioase, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă.
Lasă prăjiturile să se răcească complet. Dacă prăjiturile sunt cupolate deasupra, folosiți un cuțit zimțat pentru a le face nivelate.
Pentru a face glazura, într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Într-un castron separat, cernem împreună 3 căni de zahăr de cofetari cu cacao.
Adăugați amestecul de zahăr și cacao în amestecul de unt în 2 până la 3 adaosuri, bătând la viteză mică pentru a încorpora. Întrerupeți pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare.
Adăugați sarea, vanilia și smântâna; creșteți viteza la mediu și bateți până când amestecul este foarte pufos, o consistență tartinabilă. Dacă glazura este prea moale, adăugați puțin mai mult zahăr; dacă este prea gros, adăugați smântână suplimentară în trepte mici, amestecând după fiecare adăugare, până când a atins consistența dorită.
Pentru a asambla, așezați un strat de tort, cu partea plată în sus, pe un platou de servire și întindeți deasupra 1/2 până la 3/4 cană de glazură. Lăsați o margine de jumătate de inch peste tot.
Așezați al doilea strat de tort, cu partea plată în sus, deasupra stratului mat. Înghețați părțile laterale și partea superioară și garnisiți cu glazură decorativă, stropi sau orice fel de delicii festive doriți.