Tortul Meu De Ziua Mea

Tortul Meu De Ziua Mea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă tortul meu de ziua de naștere. Această rețetă face 12 porții cu 582 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Tort De Pui Pentru Câinele Tău De Ziua De Naștere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați poziția de mijloc a raftului cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci, apoi tapetați - le cu cercuri de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul la viteză medie până se omogenizează aproximativ 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când este ușor și pufos, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați gălbenușurile pe rând, bătând între adăugare și asigurându-vă că fiecare este încorporat înainte de a adăuga următorul. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, asigurându-vă că fiecare adăugare este complet amestecată înainte de a adăuga următoarea. Răsturnați părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați amestecul într-un castron mare separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Curățați cu atenție vasul mixerului standului.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați albușurile și bateți cu accesoriul de tel la viteză mică până se spumează, aproximativ 15 secunde. Creșteți treptat căldura la mare și bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile bătute în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se netezește cu o spatulă offset sau de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Coaceți până când tortul se rumeneste deasupra și o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor ar trebui să iasă curată, 35 până la 45 de minute, rotind la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
12
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 5 minute; rulați un cuțit în jurul perimetrului prăjiturilor pentru a elibera orice părți lipicioase, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Lasă prăjiturile să se răcească complet. Dacă prăjiturile sunt cupolate deasupra, folosiți un cuțit zimțat pentru a le face nivelate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
14
Pentru a face glazura, într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Într-un castron separat, cernem împreună 3 căni de zahăr de cofetari cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați amestecul de zahăr și cacao în amestecul de unt în 2 până la 3 adaosuri, bătând la viteză mică pentru a încorpora. Întrerupeți pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Adăugați sarea, vanilia și smântâna; creșteți viteza la mediu și bateți până când amestecul este foarte pufos, o consistență tartinabilă. Dacă glazura este prea moale, adăugați puțin mai mult zahăr; dacă este prea gros, adăugați smântână suplimentară în trepte mici, amestecând după fiecare adăugare, până când a atins consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
17
Pentru a asambla, așezați un strat de tort, cu partea plată în sus, pe un platou de servire și întindeți deasupra 1/2 până la 3/4 cană de glazură. Lăsați o margine de jumătate de inch peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
18
Așezați al doilea strat de tort, cu partea plată în sus, deasupra stratului mat. Înghețați părțile laterale și partea superioară și garnisiți cu glazură decorativă, stropi sau orice fel de delicii festive doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista