Tortul mare de Bourbon al lui Bertha

Tortul mare de Bourbon al lui Bertha
Bertha ' s Big Bourbon Bundt tort necesită în jurul valorii de 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 499 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Un amestec de pudră de cacao, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată Bourbon Bundt, Tort De Vanilie Bourbon Bundt # BundtaMonth, și Tort Bourbon Bundt Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt sau tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți 1 cană de unt, cremă de brânză, 1 cană de zahăr și 1/2 cană de zahăr brun închis cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
4
Se amestecă în 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
5
Cerneti impreuna faina, 6 linguri pudra de cacao, praful de copt si sarea si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
6
Pregătiți umplutura: combinați 1/4 cană unt, 1/4 cană pudră de cacao, 3/4 cană zahăr brun într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Se transferă într-un castron și se amestecă în bucăți de pecan și 1 lingură de bourbon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați treptat amestecul de făină în aluatul de tort; bate la viteză medie aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Întindeți jumătate din aluat în partea de jos a tigaiei pregătite și așezați lingurițe de umplutură de pecan în jurul centrului aluatului. Acoperiți cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în tort iese curată, 55 până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească pe grătar timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Răsturnați tortul pe o farfurie de servire și lăsați-l să se răcească complet înainte de glazurare.
13
Pentru glazură: Cerneti 1/4 cana pudra de cacao cu 1 cana zahar cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Se amestecă în 1 linguriță de vanilie, 1 lingură de unt și 4 linguri de apă fierbinte; adăugați încă 1 până la 2 linguri de apă până când se atinge consistența dorită. Lingura glazura peste partea de sus a tort răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista