Tortul de vin sherry al lui Clay
Tortul de vin sherry al lui Clay necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Acest desert are 465 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, ulei vegetal, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 22%. Încercați Pâine De Vin Sherry, Șalotă prăjită la tigaie cu glazură de vin Sherry, și Salată de pere cu slănină și vinetă de vin Sherry-vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă.
Adăugați ouăle, sherry-ul, apa și uleiul, amestecați până se omogenizează.
Presărați nucile tocate în fundul tigaiei pregătite.
Se toarnă aluatul peste nuci.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când obiectul introdus iese curat. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet.