Tortul de gem de modă veche al mamei Edna

Tortul de gem de modă veche al mamei Edna
Tortul de gem de modă veche al mamei Edna necesită aproximativ 56 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 694 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, lapte de unt, glazură de înmuiere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul lui Edna Ho Ho, Varza Escalată a lui Edna Mae, și Clatite cu smantana Edna Mae pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 4 (9-inch) cakepans rotunde cu hârtie de ceară; înveliți tigăi cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați gem, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
4
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nucile pecan și stafidele. Lingurați aluatul uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Coaceți la 350 timp de 25 până la 28 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pregătiți glazura de finisare. În timp ce glazura de finisare se răcește, pregătiți glazura de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Așezați 1 strat de tort, cu susul în jos, pe o farfurie. Înțepați stratul cu un cuțit mic, făcând găuri la aproximativ 1/4 inci distanță. Lingurați o glazură de înmuiere de 1/2 cană, aproximativ 2 linguri la un moment dat, în mijlocul stratului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Răspândiți glazura în tort într-o mișcare circulară după fiecare adăugare, folosind o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Lingura 1 cana finisare glazura pe tort strat, aproximativ 1/4 cana la un moment dat, folosind aceeași procedură ca și pentru aplicarea înmuiere glazura. (Glazura de finisare se va revărsa pe laturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Repetați procedura cu straturile de tort rămase și glazurile. Lingura rămase finisare glazura peste partea de sus a tort care să permită să curgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Lăsați tortul să stea până când glazura devine fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Notă: tortul poate fi preparat cu până la două zile înainte, dacă se dorește.
14
Sfat: dacă doriți o placă de tort curată, alunecați benzi de hârtie de ceară (aproximativ 3 inci lățime) între marginea primului strat de tort și placa de tort înainte de a aplica glazuri. Lăsați glazurile să devină ferme, dar nu dure, înainte de a îndepărta benzile. Cu toate acestea, nu ne-a deranjat picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista