Tortul de gem de modă veche al mamei Edna
Tortul de gem de modă veche al mamei Edna necesită aproximativ 56 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 694 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, lapte de unt, glazură de înmuiere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul lui Edna Ho Ho, Varza Escalată a lui Edna Mae, și Clatite cu smantana Edna Mae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 4 (9-inch) cakepans rotunde cu hârtie de ceară; înveliți tigăi cu spray de gătit. Pune deoparte.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați gem, bătând până se amestecă.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nucile pecan și stafidele. Lingurați aluatul uniform în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 28 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Pregătiți glazura de finisare. În timp ce glazura de finisare se răcește, pregătiți glazura de înmuiere.
Așezați 1 strat de tort, cu susul în jos, pe o farfurie. Înțepați stratul cu un cuțit mic, făcând găuri la aproximativ 1/4 inci distanță. Lingurați o glazură de înmuiere de 1/2 cană, aproximativ 2 linguri la un moment dat, în mijlocul stratului de tort.
Răspândiți glazura în tort într-o mișcare circulară după fiecare adăugare, folosind o lingură mare.
Lingura 1 cana finisare glazura pe tort strat, aproximativ 1/4 cana la un moment dat, folosind aceeași procedură ca și pentru aplicarea înmuiere glazura. (Glazura de finisare se va revărsa pe laturi.)
Repetați procedura cu straturile de tort rămase și glazurile. Lingura rămase finisare glazura peste partea de sus a tort care să permită să curgă în jos părți.
Lăsați tortul să stea până când glazura devine fermă.
Notă: tortul poate fi preparat cu până la două zile înainte, dacă se dorește.
Sfat: dacă doriți o placă de tort curată, alunecați benzi de hârtie de ceară (aproximativ 3 inci lățime) între marginea primului strat de tort și placa de tort înainte de a aplica glazuri. Lăsați glazurile să devină ferme, dar nu dure, înainte de a îndepărta benzile. Cu toate acestea, nu ne-a deranjat picăturile.