Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată al lui Beatty. O porție conține 911 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, Zara, ciocolata semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Tortul de ciocolată al lui Beatty, Tortul de ciocolată al lui Beatty Aka cel mai bun tort de ciocolată de casă, și Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 8 inci x 2 inci. Tapetați cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
3
Cerneti faina, zaharul, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea in vasul unui mixer electric prevazut cu un accesoriu cu palete si amestecati la viteza mica pana se combina. Într-un alt castron, combinați zeama, uleiul, ouăle și vanilia. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele umede la uscat. Cu mixerul încă scăzut, adăugați cafeaua și amestecați doar pentru a combina, răzuind fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Cafea
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace timp de 35 până la 40 de minute, până când un tester de tort iese curat. Se răcește în tigăi timp de 30 de minute, apoi se întoarce pe un suport de răcire și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Așezați 1 strat, cu partea plată în sus, pe o farfurie plată sau pe un piedestal de tort. Cu un cuțit sau o spatulă offset, întindeți partea superioară cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Cuțit
6
Așezați al doilea strat deasupra, cu partea rotunjită în sus și întindeți glazura uniform pe partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați ciocolata și puneți-o într-un vas rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Se amestecă până se topește și se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
8
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul la viteză medie-mare până când este galben deschis și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia și continuați să bateți timp de 3 minute. Întoarceți mixerul la scăzut, adăugați treptat zahărul cofetarilor, apoi bateți la viteză medie, răzuind vasul după cum este necesar, până când este neted și cremos. Se dizolvă pudra de cafea în 2 lingurițe din cea mai fierbinte apă de la robinet. La viteză mică, adăugați ciocolata și cafeaua în amestecul de unt și amestecați până se omogenizează. Nu biciui!