Tortul de ciocolată al lui Beatty

Tortul de ciocolată al lui Beatty
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată al lui Beatty. O porție conține 911 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, Zara, ciocolata semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Tortul de ciocolată al lui Beatty, Tortul de ciocolată al lui Beatty Aka cel mai bun tort de ciocolată de casă, și Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 8 inci x 2 inci. Tapetați cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
3
Cerneti faina, zaharul, cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea in vasul unui mixer electric prevazut cu un accesoriu cu palete si amestecati la viteza mica pana se combina. Într-un alt castron, combinați zeama, uleiul, ouăle și vanilia. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele umede la uscat. Cu mixerul încă scăzut, adăugați cafeaua și amestecați doar pentru a combina, răzuind fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
CafeaCafea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se coace timp de 35 până la 40 de minute, până când un tester de tort iese curat. Se răcește în tigăi timp de 30 de minute, apoi se întoarce pe un suport de răcire și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Așezați 1 strat, cu partea plată în sus, pe o farfurie plată sau pe un piedestal de tort. Cu un cuțit sau o spatulă offset, întindeți partea superioară cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuțitCuțit
6
Așezați al doilea strat deasupra, cu partea rotunjită în sus și întindeți glazura uniform pe partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați ciocolata și puneți-o într-un vas rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Se amestecă până se topește și se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul la viteză medie-mare până când este galben deschis și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia și continuați să bateți timp de 3 minute. Întoarceți mixerul la scăzut, adăugați treptat zahărul cofetarilor, apoi bateți la viteză medie, răzuind vasul după cum este necesar, până când este neted și cremos. Se dizolvă pudra de cafea în 2 lingurițe din cea mai fierbinte apă de la robinet. La viteză mică, adăugați ciocolata și cafeaua în amestecul de unt și amestecați până se omogenizează. Nu biciui!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cafea InstantCafea Instant
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
CafeaCafea
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Se întinde imediat pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista