Tortul de cafea cu mere al mătușii Dee Dee ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 268 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de umplutură de plăcintă cu mere, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea cu smântână a mătușii Jo, Brunch de duminică: tortul de cafea al mătușii Patty, și Tortul de mere proaspăt al mătușii Lou.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Se amestecă umplutura de plăcintă și scorțișoara, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De Umplere
Scorțișoară
3
Bateți făina, zahărul alb, laptele, 1/2 cană de unt înmuiat, praful de copt, sarea și ouăle în vasul de amestecare la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Granulat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie pregătită. Puneți jumătate din umplutura de plăcintă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întindeți aluatul de tort rămas peste umplutura de plăcintă și acoperiți cu jumătatea rămasă din umplutura de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se amestecă zahărul brun și nucile împreună și se presară deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci
7
Stropiți cu 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 55 de minute. Lăsați tortul să se răcească 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Combinați zahărul cofetarilor, 1 lingură de unt, 3/4 linguriță de vanilie, 2 până la 3 lingurițe de apă fierbinte. Bateți până se omogenizează.