Tortilla în sos de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de fasole, ulei de porumb, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tortilla în sos de fasole neagră, Enfrijoladas (tortilla de porumb în sos de fasole neagră), și Supă de fasole neagră cu tortilla crocantă.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Adăugați 1/2 cană de ceapă, epazot, untură, usturoi și anason; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, adăugând mai multă apă clocotită cu cești dacă mai puțin de 1 inch de apă acoperă fasolea și amestecând ocazional, aproximativ 1 oră (fasolea ar trebui să aibă consistență de supă). Condimentați Generos fasolea cu sare; continuați să fierbeți până când este foarte fraged, cu aproximativ 15 minute mai mult. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți fasolea înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Epazot
Usturoi
Fasole
Ceapă
Apă
Untură
Sare
4
Scurgeți fasolea, rezervând lichid de gătit fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Așezați 3 căni de fasole (aproximativ jumătate) și 1 1/2 căni de lichid de gătit fasole în blender. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați sosul într-o cratiță mare. Repetați cu fasolea rămasă și lichidul de gătit cu fasole (suplimentând cu apă dacă este necesar). Sos de sezon cu sare și piper. Aduceți sosul la foc mic; reduceți focul și mențineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 tortilla și încălziți 20 de secunde. Folosind clești, întoarceți tortilla și gătiți până când începeți să faceți bule și să se înmoaie, cu aproximativ 20 de secunde mai mult. Înmuiați tortilla în sos cald de fasole pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
9
Așezați tortilla pe farfurie; pliați în sferturi. Repetați cu tortilele și sosul rămas, aranjând 3 tortilla pliate în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Lingură sos suplimentar de fasole peste. Se acoperă cu brânză, rămânând 1/2 cană de ceapă, cilantro și cremă, apoi jalape murat jumătate din chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză
Ardei Iute
Crema Mexicană
Ceapă
Sos
10
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.