Tortilla moale prăjită cu Salsa Tomatillo și pui

Tortilla moale prăjită cu Salsa Tomatillo și pui
Tortilla prăjită moale cu Salsan Tomatillo și pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 81 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pui, queso fresco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortilla moale prăjită cu Salsan Tomatillo și pui, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu tomatillos, ardei iute, ceapă, usturoi, sare și apă într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați cu grijă tomatillo pur aproxume (uleiul se va stropi) și fierbeți, amestecând, până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se amestecă coriandru și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie uscată curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scurt tortilla, câte 3, până se înmoaie și fierbinte, dar încă palidă, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați tortilele cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi într-o tigaie mare de mică adâncime în cuptor pentru a se încălzi, aranjând tortilele într-un singur strat (suprapunându-se ușor dacă este necesar) și acoperind tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Întindeți fiecare tortilla caldă cu aproximativ 1 linguriță de salsa, apoi acoperiți cu ușurință cu câteva bucăți de pui. Crema subțire cu puțină apă și se strecoară peste pui, apoi se presară cu ceapă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Crema MexicanăCrema Mexicană
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
ApăApă
5
Serviți imediat.
1
• Dacă nu găsiți tortilla de 4 inci, puteți cumpăra altele mai mari și le puteți tăia folosind un tăietor de prăjituri de 4 inci sau un cuțit de tăiat. * Salsa se poate face cu 2 zile înainte. Rece, neacoperit, înainte de răcire, acoperit. Reîncălziți la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Cookie-uriCookie-uri
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
CuțitCuțit

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista