Tortilla moale prăjită cu Salsa Tomatillo și pui

Tortilla prăjită moale cu Salsan Tomatillo și pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 81 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pui, queso fresco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortilla moale prăjită cu Salsan Tomatillo și pui, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Mini tortilla cu ciuperci de porumb și Salsa Tomatillo proaspătă.
Instrucțiuni
Pur și simplu tomatillos, ardei iute, ceapă, usturoi, sare și apă într-un blender până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați cu grijă tomatillo pur aproxume (uleiul se va stropi) și fierbeți, amestecând, până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se amestecă coriandru și se fierbe 1 minut.
Transferați într-un castron mic.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie uscată curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scurt tortilla, câte 3, până se înmoaie și fierbinte, dar încă palidă, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Transferați tortilele cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi într-o tigaie mare de mică adâncime în cuptor pentru a se încălzi, aranjând tortilele într-un singur strat (suprapunându-se ușor dacă este necesar) și acoperind tigaia cu folie.
Întindeți fiecare tortilla caldă cu aproximativ 1 linguriță de salsa, apoi acoperiți cu ușurință cu câteva bucăți de pui. Crema subțire cu puțină apă și se strecoară peste pui, apoi se presară cu ceapă și brânză.
• Dacă nu găsiți tortilla de 4 inci, puteți cumpăra altele mai mari și le puteți tăia folosind un tăietor de prăjituri de 4 inci sau un cuțit de tăiat. * Salsa se poate face cu 2 zile înainte. Rece, neacoperit, înainte de răcire, acoperit. Reîncălziți la cald.