Tortilla de mic dejun cu șuncă și brânză
Tortilele pentru micul dejun cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 538 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, salsa, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Tortilla Pentru Micul Dejun, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle și laptele.
Încălziți o tigaie ușor unsă (sau o tigaie antiaderentă) la foc mediu și gătiți amestecul de ouă, amestecând ocazional, până când este ferm. Când aproape ați terminat, amestecați șunca, ceapa verde, sarea și piperul.
Puneți 1/4 din amestecul de ouă deasupra fiecărei tortilla.
Presărați ouăle cu brânză, pliați peste tortilla pentru a face o ruladă și acoperiți cu salsa, dacă doriți.